onsdag 11. januar 2012

Test av nettbrett Computerworld

Samsung Galaxy Note 10.1 SM-P600 16GB - Viser priser. Det finnes ogsa 7 omtaler. Sammenlign Nettbrett side ved side. Test av nettbrett. TEST: Lenovo Thinkpad Yoga 12 - Smart og solid 2-i-1 TEST: Asus Google Nexus 7 - Lite og hendig nettbrett. Googles ferskeste 7-tommers. Tester av Samsung Nettbrett. iTest.no viser og organiserer nettbrett tester av Samsung i Norge pa et sted. Jun Sony Xperia Z4 Tablet er akkurat na markedets beste Android-nettbrett. Guider Les alt om nettbrett. Vi har samlet alle nyheter, veiledninger og tester av de lekre, sma og handholdte brettene for deg. Les om nettbrett.

LB-test: Mer nettbrett enn pc. Denne superslanke b?rbare pc-en yter darligere enn Ipad. Lyd Bilde. Publisert: 13.06.2015 — 15:5Artikkelen er lagt til i din. Apr I lopet av ett ar tester vi veldig mange nettbrett. Selv om vare tester viser at det kan v?re store forskjeller, kan det v?re vanskelig a skille

Jul Sony Xperia Z4 Tablet imponerte oss da vi «provekjorte» nettbrettet tidligere i ar. Na har vi fatt testet Xperia Z4 Tablet i noen uker – og vi er. 2Nov Google har tradisjon for a lansere nye nettbrett under Nexus-navnet nar de skal slippe en ny versjon av Android. Denne gangen er det HTC.

Duger et nettbrett til femhundre kroner? - NRKbeta

21. Aug Vi har testet Kurio, som er det forste barnevennlige nettbrettet pa det norske markedet. Brettet har en 7 tommers multiberoringsskjerm, og et

. Des I host lanserte Apple sitt «billig-nettbrett», iPad Mini. Jeg har testet iPad mini en stund og er mer fornoyd enn jeg hadde trodd. Jeg var av dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.