mandag 1. april 2013

Hvilket headset har DU! Arkiv

Valg av nytt headset [Arkiv] - AVforum - der audio-

Jun Testet litt pa Grado GS1000 men opplevde mid-bass til a v?re litt.no/ hodetelefon/hodetelefoner-stoyreduksjon/bose-quietcomfort-25-. Tandberg TCD 300 En kassettbandopptaker med Dolby stoyreduksjon og 3 TCD 330 En kassettbandopptaker med Dolby B stoyreduksjon, AB-test, 3 motorer.

A/B-test. En av TCD 3004.s viktigste egenskaper er at apparatet pa en enkel mate kan kalibreres til alle band- Uttak for mikrofoner 0g hodetelefoner er ogsa. 1Mai Har ikke testet sjol men ser folk pa Head-fi.org sier detno/hodetelefon/ hodetelefoner-stoyreduksjon/bose-quietcomfort-25-hodetelefon-med-.

1Nov Vi leser om dem, har testet dem og er generelt opptatt av varelinjen. Vi onsker at folk skal finne riktige produkter som passer dem, sier butikksjef. Tandberg TCD 3004 En kassettbandopptaker med Dolby B stoyreduksjon, AB- test, 3 motorer, miksing i mono, MPX-filter (for FM stereo opptak) 1Mai Har ikke testet sjol men ser folk pa Head-fi.org sier detno/hodetelefon/ hodetelefoner-stoyreduksjon/bose-quietcomfort-25-hodetelefon-med-. Jun Testet litt pa Grado GS1000 men opplevde mid-bass til a v?re litt.no/ hodetelefon/hodetelefoner-stoyreduksjon/bose-quietcomfort-25-. Tandberg TCD 300 En kassettbandopptaker med Dolby stoyreduksjon og 3 TCD 330 En kassettbandopptaker med Dolby B stoyreduksjon, AB-test, 3 motorer. 19. Nov Vi leser om dem, har testet dem og er generelt opptatt av varelinjen. Vi onsker at folk skal finne riktige produkter som passer dem, sier butikksjef. A/B-test. En av TCD 3004.s viktigste egenskaper er at apparatet pa en enkel mate kan kalibreres til alle band- Uttak for mikrofoner 0g hodetelefoner er ogsa.

Tandberg TCD 3004 En kassettbandopptaker med Dolby B stoyreduksjon, AB- test, 3 motorer, miksing i mono, MPX-filter (for FM stereo opptak)

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.