fredag 11. oktober 2013

TEST Amadeus ADIBTB14 Tekno

Pro Line® Series KitchenAid

. Official KitchenAid Site: Browse our pro line® series. There.s so much more to make.

000 Lesere i uken. Vi har grundige tester, nyheter og guider om teknologi. Tester av radio. Lavest pris Siste forst Type (radio). Internettradio (5). AM (4). 2Des Det er nodvendig for a fa programvareoppdateringer, eller hvis du vil hore pa Internett-radio eller stromme musikk fra en PC. Skal du bare hore. Sep Men Pinell Go manglet noe av det som gjorde Supersound sa spesiell – Wi-Fi som ga muligheten for a spille Internett-radio eller stromme. Des Med Amadeus Internet Radio far du bade nettradio, DAB, DAB+ og gode, gamle FM. I tillegg kan den spille av musikk du har liggende pa disker. 1okt LydBilde har testet flere av de som finnes pa det norske markedet. En internettradio, eller nettradio, er rett og slett en radio som du kobler pa.

Sjekk priser pa test internett radio amadeus. Sammenlign priser i mer enn 100 butikker! Kjop test internett radio amadeus billig i nettbutikkene. Dinside.no har testet Amadeus internettradio og mener den har god og distinkt lyd, praktisk app og fin storrelse. De gir tommel opp for at den stotter bade FM

Test: Amadeus Coperti, Lacuna Small og Lacuna Large DAB-radioer som kan ”alt”. Spotify Connect, DAB og internettradio – og tradlos nettverksavspilling. 2Jun Vel og merke dersom man har kjopt seg en DAB+ radio, eller har tilgang til internettradio. For alle som har en hjemmekino- eller stereoreceiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.