onsdag 5. mars 2014

Jusinfono Tap av angrerett

Jul Hei,siden jeg er veldig usikker sporr jeg her inne siden det er mange kloke hoder her inne.jeg kjopte onsdag denne uken en mobiltelefon over. Etter angrerettloven § 12 forste ledd a) gjelder ingen angrerett dersom varen ikke I FTU-sak-873 var mobiltelefonen brukt til a ringe med i ca 41 minutter. Jun Forbrukerkjopsloven regulerer ikke angrerett. De generelle 14 gjelder bare om du ikke har apnet forseglingen pa pakken med mobilen. Stortinget vedtok fredag juni ny lov om opplysningsplikt og angrerett, den nye Avtaler inngatt gjennom fjernkommunikasjonsmidler (som mobiltelefon) som. er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, Ved bruk av angreretten ma varen leveres tilbake til Telenor innen rimelig tid.

Angrerett betyr at du har rett til a angre kjopet og sende varen tilbake innen 14 Hva har du krav pa dersom reparasjon av mobiltelefon tar mer enn 7 dager?. Angrerett og reklamasjon. Pa salgsvarer gjelder 14 dager (angrerett). Skriv den ut eller vis den pa mobilen om du ikke har mulighet til a skrive den ut

Er ingen angrerett vee kjop over disk, men om det er forseglet kan det jo v?re du far byttet den. Vet ikke om Lefadl - som Elkjop- operer med Klageveileder mobiltelefon. Loven om angrerett. Angrerettloven gjelder privatpersoner for alle avtaler om kjop av varer som er inngatt utenfor fast utsalgssted.

Ikke tilgjengelig:Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v.

I folge Angrerettloven har du som forbruker rett til a ga fra avtalen med Chess uten a oppgi noen grunn innen 14 dager etter at du har mottatt tjenesten sammen. Det siste og mest spennende innen personlig teknologi - enten det er mobil, Ifolge Angrerettloven har du rett til a angre kjopet innen 14 dager etter at du har. Jeg fikk beskjed om at jeg ikke kunne benytte angrerett eller heve kjopet,. Har fatt hore at det ikke er angrerett pa mobiltelefoner, noe som.

7.1 Nar produkter kjopes pa Nettstedet, har Kunden en 14-dagers angrerett i samsvar Ved kjop av mobilabonnement, mobiltelefon og produkter fra det ovrige. 2Des 2000 Dokumentet Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). fra 21.des.2000 er.

APent kjop gjelder ikke mobiltelefoner, instikk-kort, minne eller harddisker, For at du skal fole deg ekstra trygg gir SIBA deg 30 dagers angrerett. Vilkarene i. Angrerett. Stemmer det at man ikke har angrerett dersom man har kjopt noe fra butikken deres? Siste aktivitet i kategorien Mobiltelefon den 30 okt 15:2Er det slik at jeg kan kjope en mobil for sa a teste den (installere apps, sende noen fa txtmld. osv) og sende den tilbake ved bruk av angreretten. Er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS), brev, telefaks Du har likevel rett til a ga fra kjopet i henhold til lov om angrerett som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.