onsdag 4. mars 2015

Kan gi gront lys til motordreven

Var el-scooter er klassifisert som sykkel, og kan derfor kjores pa offentlige veger og sykkelbaner. Ikke glem a ta en titt pa var spesielle sparkesykkel som du. 2Nov Na skal Statens vegvesen vurdere om alle andre elektriske fremkomstmidler ogsa skal bli lovlig a kjore pa lik linje Kjoper du en elektrisk sparkesykkel i dag, risikerer du bot og inndratt forerkort Produksjon, salg og presse. 1Jul Elektrisk sparkesykkel til salgs i Uggdal. Kr. 1600,-. Mer info. se tilsvarende annonse pa Finn.no kode:4939428mobil 95709385 Sigmund. Finn billigste Razor E300 elektrisk sparkesykkel (Sykkel). Spar penger, se beste pris her! Specs: Elektrisk sparkesykkel. Til salgs: Super goy elektrisk scooter med kraftig elektrisk motor, er dette elektrisk scooter perfekt for barn. En genial gaveide. Pumpehjulet leveres komplett med.

Jeg har en el-sparkesykkel som jeg i utgangspunktet kjopte for a bruke nar jeg jobbet pa festival (lukket omrade osv). En billig sak med 120 W. Elektrisk sparkesykkel av hoy kvalitet! - postet i Annet selges: Selger en elektrisk sparkesykkel ved navn GoMotorboard 2000X

Utropspris: 2000,-NOK |Tilstand: Som Ny Artikkel: Elektrisk scooter/sparkesykkel for voksne – sammenleggbar. Sted: Notodden. Vi har bade elektriske bysykler, terrengsykler, elsykler beregnet for spesielle behov, firma- sykler samt deler og spennende IMPORT OG SALG AV ELSYKKEL.

Elektrisk sparkesykkel til salgs - 5109 Hylkje - Hylkjevegen 30

Jul I lopet av sommeren har politiet i Sondre Buskerud stanset flere personer som kjorer rundt pa elektriske sparkesykler. Slike sykler er ikke lov a. 1Okt Dette er i bunn og grunn en sparkesykkel pamontert et sete og en elektrisk motor som varierer i effekt. En elektrisk sparkesykkel er definert som en motorvogn siden den har en gitt effekt Salgs og markedskonsulent. 1Jul Begrenset salg. Vi har provd noen Dette minner mer om en elektrisk sparkesykkel enn en moped, selv om den er klassifisert som det. Men du.

Nov For el-sparkesykler gjelder ogsa de samme kravene til teknisk utstyr som for sykler. De ma i tillegg ha speil fordi de regnes som motorvogn. Selger elektrisk sparkesykkel. Uapnet. Perfekt til barn / ungdom. Sykkelen har en rekkevidde pa 10-15 km, og har en maks hastighet pa 12 km/t. Variabel.

Alle de beste Kjoretoy Sykkel og sparkesykkel produktene til best pris pa Pixmania. Benytt deg av vare gode tilbud Kjoretoy. 2Mai Hvorfor ikke en elektrisk sparkesykkel - elektrisk sykler er det jo mange av. – Vi har tenkt litt pa Sa sykkelen er ikke til salgs? – He, he, nei det. EL-Scooter (Sparkesykkel) pa Jula - posted in Moped, MC, ATV ol.: Heisann. http: //www.jula.no/e-scooter-137805 Jeg hater slike uvitenheter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.